Gå til hovedinnhold

Årsmelding 2013-2014

 Korpset har i perioden hatt fylgjande samansetning:
Musikantar                           Start år:
Emily Vik                               (2004)
Annika Beinnes                      (2007)
Mariell Vik Fureli                   (2008)
Einar Systad Rødland            (2008)
Thea Grymyr Ljotebø            (2008)
Aleksander Burn                    (2008)
Linn Værøy                           (2009)
Ida G. Solheim                      (2009)
Hilde Hovland                       (2010)
Christine Beinnes                   (2010)
Katrine Fureli                        (2010)
Marcel Madro                       (2011)
Amalia Burn                          (2011)
Nathalie Rolland                    (2012)
William Rolland                     (2013)
Johanne Axelsson                  (2013)
Ariana Hjelmeland Rasdal     (2014)

Dirigent: Sjoerd Tolsma

Styret i Vadheim skulemusikk:
Leiar               Jorun Systad
Nestleiar         Arild Ullebø
Kasserar          Astrid Solheim
Sekretær         Kari Vik
Styremdlem: Jason Burn
Vara                Ingunn Fosse
Revisor: Heidi S. Beinnes,  Per Morten Frivik
Valkomité: Leif A. Fureli og Agnethe Smelvær

Generelt:
Musikkøvingane har i perioden vore kvar torsdag frå kl. 17.30 – 19.30.  1 musikant har slutta i korpset i året som har gått.

12 av 16 musikantane hadde enkeltøvingar i Høyanger kulturskule hausten 2013. 

Aktivitetar:
3. mars hadde vi basar på Vadheim skule med kafe og loddsal. Inntektene kom godt med og basaren var vellukka både musikalsk og økonomisk.
I mars spelte korpset på Vadheim Sanitetsforening sin årlege basar.

Korpset spelte feiande flott gjennom gatene i Vadheim 17. Mai med god hjelp av Jason Burn på stortromma.

15. juni deltok korpset på Sangen- og musikkens dag i Høyanger med minikonsert og marsjering.

Vårsesongen vart avslutta med Jonsokfest i sentrum av Vadheim med marknadsdag, korpsmusikk, salsboder, sceneopptredner og grilling. Jonsokfeiringa var eit samarbeidsprosjekt med Vadheim musikklag.

I år deltok 5 musikantar - Annika Beinnes, Thea Ljotebø, Hilde Hovland, Alexander Burn og Einar Rødland på sommarkurs i regi av NMF. Dette er ein stor kostnad for korpset, men viktig for den musikalske utviklinga at så mange som mogleg deltek på denne typen kurs.

Korpset har hatt 4 styremøter. Men i ein aktiv kvardag med potetferie, lesevake og kulturskulekonsertar vart det kun øvingar i Vadheim. Høyanger skulemusikk inviterte oss til seminar i Høyanger i haust med disko, bading og overnatting. Musikantane våre gjorde eit strålande musikalsk inntrykk. 

12. desember var det minikonsert på Vadheim skule for musikantar og aspirantar. Vi hadde ikkje så mange tilhøyrarar. Men musikantane leverte ein fantastisk konsert med song, piano og korpsmusikk.

17. desember deltok Vadheim skulemusikk på julekonsert i Vadheim Bedehus arrangert av Vadheim musikklag. Vi spelte julesanger og 1.kornettane var solister under ”Julesanger”.

21. desember var Vadheim Skulemusikk invitert til å være med på opninga av Tangenlysløypa. Alle i korpset var blide, spelte, smilte og sang!




Vadheim 30. januar 2014

Kommentarer

Styret i Vadheim skulemusikk

Medlemmar i noverande styre: Heidi Skaar Beinnes(leiar), Jorun Systad, , Gunn Karin Fureli, Agnethe Smelvær og Thea Ljotebø (vara).

Medlemmer i det første styret: Eivind Sagen, Ellen Ullebø, Bodil Hovland, Odd Brekke og Axel Heiberg Andersen.

Populære innlegg fra denne bloggen

Konsert og kunstlotteri

Vadheim og Kyrkjebø skule- og ungdomskorps held konsert på Vadheim skule til inntekt for korpsturen 2010 Torsdag 10. Juni kl. 19.00 Inngangsbillett: kr. 50,- Utloddning av trykket ”Blå kveld” av Jørgen Holen ALLE ER VELKOMMEN!!

Jonsokfeiring og opning av nye Esso i Vadheim

Håper at alle musikantar deltek på jonsokfeiringa i morgon med instrument og gode sko! Vi spelar 17. mai -marsjar. Ingen uniformsplikt! Program: kl. 18.00 Tog frå gata til Esso via Kikken med glade musikantar frå bygda vår og brudepar! kl. 18.30 Opning av nye Esso i Vadheim Vadheim Sanitet sel kaffi, mylse og kaker. Gratis is til ungane. Sal av kioskvarer. kl. 20.00 Jonsokbål på gamle Vaimbley Velkommen!

Referat frå Årsmøte 4. mars 2021

Møtet starta kl. 18.30 på Vadheim skule 1. Konstituering: a. Åpning v/leiar Heidi Beinnes og minikonsert med Vadheim Skulemusikk b. Godkjenning av innkalling   Vedtak: Godkjent utan merknader c. Godkjenning av dagsorden/saksliste Vedtak: Godkjent utan merknader d. Val av møteleiing Vedtak: Heidi Beinnes valt som møteleiar e. Val av referent Vedtak: Jorun Systad valt som referent f. Val av protokollunderskrivere Vedtak: Trine Heggenes og Linda Norevik 2. Godkjenning av årsmelding Leiar Heidi Beinnes leste gjennom årsmeldinga som viste stor aktivitet i laget trass i korona og reduksjon i medlemstalet. Laget har hatt fokus på smittevern og musikkglede. Vedtak: Årsmeldinga vart godkjent. 3. Godkjenning av avslutta og revidert regneskap Gunn Karin Fureli la fram rekneskapet. Merknad frå revisor at konto for Vaimamarknaden ikkje er revidert. Kr. 99 987,-står på felles konto med Vadheim musikklag for Vaimamarknaden Vedtak: Konto for Vaimamarknaden må takast med i rekn

Vadheim Skulemusikk